Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Cum calculez pretul unei ferestre termopan ?

Posted on October 11 2013

Vreti sa va puneti ferestre termopan? Suneti curios cat o sa va coste?

Este esential sa stiti ca ferestrele de tip termopan sunt o investitie pe termen lung pentru a spori confortul dumneavoastra.Casa ta trebuie sa fie eficienta energetic asadar alege termopan de buna calitate si facturile la curent si la caldura vor scadea considerabil. Izolarea termica si fonica a locuintei depind foarte mult de alegerea tipului de termopan. Inainte de toate este bine sa va informati despre calitatea produselor. Pentru a lua cea mai buna decizie este vital sa cunoasteti cateva caracteristici ale ferestrelor termopan

Aflati ca mai toate magazinele de profil afisaza la prima vedere pretul de pornire pentru un m patrat insa veti constata ca acest pret nu are legatura cu pretul real, acesta depinde foarte mult de toate specificatiile ferestrei pe care o doriti. Cea mai buna varianta este sa gasiti un calculator de pret pentru termopane capabil sa va ofere pretul final al ferestrei.

Iti poti personaliza fereastra in cel mai mic detaliu, exista acum pe piata o gama variata de modele, culori si accesorii astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de tot confortul de care aveti nevoie.

Cand faceti o alegere trebuie sa puneti accent in primul rand pe cele doua caracteristici ale ferestrei termopan, acestea sunt : design si functionalitate.

Preturile ferestrelor de tip termopan variaza in functie de:

Pretul unei ferestrete termopan depinde de sticla utilizata

Materialul din care este confectionat cadrul ferestrei termopan

Deschiderea ferestrei/Elementele de feronerie

Multe companii negociaza in functie de cantitate" marimea proiectului".

Trebuie sa mai stiti daca magazinul de profil asigura montajul si transportul/daca pretul contine sau nu TVA.

Nu uitati ca orice lucrare trebuie negociata.

Un producator serios nu va putea sa faca un calcul precis al lucrari decat dupa intocmirea unui raport care trebuie sa contina toate masuratoriile, configuratia si caracteristicile ferestrelor de tip termopan.

Dupa montarea ferestrelor de tip PVC sau aluminiu cu geam termpan dumneavoastra trebuie sa fiti pe deplin multumit, de aceea inainte de achizitionarea lor trebuie sa fiti atent ca acestea sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra in ceea ce priveste proiectarea, constructia, calitatea si montajul.

Este recomandat ca montajul ferestrei de tip termopan sa fie facut de un meserias si nu sa-l faceti dumneavoastra.Astfel evitati greselile de pozitionare in zidarie si izolare.Nu riscati sa aveti o etanseitate injumatatita si o izolare proasta a locuintei.

Va sfatuim sa nu cumparati produse de tip termopan si sa nu incepeti nicio lucrare fara incheierea unui contract si fara factura. Pentru o acoperire legala in cazul unor probleme si pentru a putea obtine o garantie aveti nevoie de acestea!

Va recomandam sa va documentati in ceea ce priveste istoricul firmei producatoare, va bazati pe faptul ca firma este una mare ,pe baza recomndarilor altor clienti? Luati in considerare ca o garantie oferita de un producator care peste ani nu va mai exista este una irelevanta si nu o sa va poata ajuta in rezolvarea unor potentiale probleme.

Asadar, atunci cand luati decizia de a va monta ferestre de tip termopan luati in considerare sfaturile de mai sus pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de tot confortul locuintei o perioada cat mai lunga de timp

Comment on this post